De ce Kinetic Software?

Pentru ca iti putem oferi servcii la cele mai inalte standarde WEB la preturi competitive si cu cea mai mare rapiditate.
Pentru ca pe langa serviciile de web design si web development oferim si servicii de consultanta in domeniu cu sfaturi si sugestii profesioniste despre modul de abordare al afacerii tale pe Internet.
Pentru ca iti putem promova afacerea pe marile motoare de cautare (Google, Yahoo, MSN etc.) astfel incat tot mai multi utilizatori web sa vada oferta ta.
Pentru ca avem o echipa tanara si dornica de afirmare pentru care principalul etalon al succesului este satisfactia clientului.

De ce sa-ti pui afacerea pe Internet?

Fie ca este vorba doar de un site de prezentare al activitatii firmei, fie ca este un magazin virtual in care iti poti vinde produsele online, beneficiile Internetului sunt indiscutabil majore. In primul rand ai parte de cea mai buna si cea mai extinsa promovare a afacerii tale, cu milione de posibili clienti. In al doilea rand avand un website profesionist si solid, demonstrezi clientilor tai seriozitate si transparenta sporindu-le astfel increderea in afacerea ta.

Cum iti poti actualiza in timp informatia site-ului?

Stim ca afacerea ta este in continua schimbare si crestere, din aceasta cauza si website-ul trebuie sa reflecte acest lucru. Noi, cei de la Kinetic Software, iti oferim toate "butoanele" necesare pentru ati putea actualiza in permanenta site-ul fara mult efort si cunostinte minime in domeniu. Mai mult chiar, te putem ajuta pe termen lung oferindu-ti un serviciu de mentenanta pentru site-ul tau ( fie ca este sau nu realizat de noi) astfel incat tu sa-ti poti concentra atentia spre lucruri mai importante, pentru ca timpul inseamna bani.

In ce domenii suntem experti?